14 april 2019

Promenader och utflykter avslutad! Ny hemsida: www. sventeglund.se

Från vernissage i Östersunds kyrka, i samtal med galleristen Lars Bolin.

Samma dag som jag fyllde 64 år gick jag också i pension. En 40-årig yrkeskarriär inom socialtjänsten avslutades. Men det kanske snarare ska ses som ett byte av yrkesbana. Mitt måleri och skrivande har ju de senaste åren tagit allt större plats i mitt liv och det har ofta varit svårt att hinna med allt. Men nu har jag äntligen fått större utrymme när fritidssysslan blivit huvudsaken.

På min födelsedag ringde min son Jonas och berättade att han i hemlighet gjort en ny hemsida till mig! Jag fick alltså www.sventeglund.se i födelsedagspresent, en otroligt fin överraskning som gjorde mig så glad! Nu fick jag möjligheten att markera skiftet från mitt “gamla liv” genom att även pensionera bloggen “Promenader och utflykter”. Där har jag bloggat i mer än tio år, och gjort nästan 700 inlägg. Bloggen kommer att finnas kvar ett tag, men med en hänvisning till hemsidan.
Man kan säga att upphörandet av “Promenader och utflykter” är en del av en pågående döstädning.

Hemsidan är så mycket mer än bara en blogg. Där kommer jag att visa mina akvareller, informera om nya utställningar, berätta om podden och nya skrivprojekt.

Välkomna till www.sventeglund.se

Nu börjar det om, på ny kula.
Tack för den tid som flytt.

Inga kommentarer: