19 juni 2013

Saker som jag inte vill veta något om

De politiska sexundersökningarna fortsätter, först var det Aftonbladet, och nu TV3. Jag har svårt att förstå varför man gör sådana undersökningar kopplat till politisk åskådning, hur ska själva kunskapen användas kan man fråga sig. Den senaste undersökningen visade att kristdemokrater onanerar minst av alla politiska partier. Och det är väl inte så konstigt, deras kristliga moral lägger hinder i vägen. Det är händerna-på-täcket som gäller när ungdomsförbundet har sina läger i sommar, så gör ju vanligt folk, eller hur? De håller inte på i onödan. Sex gånger i månaden får räcka.

Det parti vars medlemmar onanerar mest är Sverigedemokraterna. De saknar ju helt moral och har absolut inga hämningar, och tydligen tar de hand om sig själva varannan dag. Det är ju heller inget konstigt, för vem vill ligga med en Sverigedemokrat? Socialdemokraterna ville inte ens stå bredvid dem i partiledaredebatten vid förra valet. Nu kanske man förstår det bättre, en Sverigedemokrat vill man ju inte gärna ta i höger hand. Då får DO säga vad dom vill.

I en av alla dessa undersökningar som berikat vårt liv på sistone har det framgått att pensionärerna har mest sex i samhället. Jag blev helt chockad när jag läste det. Jag trodde att sådana behov tynade bort i äldre åldrar, när kroppen blir rynkig och buktar ut på fel ställen. Hur roligt kan det vara att ligga med en gammal människa egentligen? Särskilt som man levt med samma person i fyrtio år och all spänning försvunnit och övergått i en mängd personliga ritualer och upptagenhet av krämpor och kroppsfunktioner.

Men sedan förstod jag att det måste vara något fel i undersökningen. Hur definierar en pensionär vad som är sex? Jag tror inte att det behöver vara samma som vi tänker, med penetreringar och sådant. Det kanske räcker när en undersköterska drar ner byxorna på en för att man ska få en spruta i ändan. Eller när fotvården masserar fötterna på en så att cirkulationen sätter igång. Eller när hemtjänsten rullar upp stödstrumporna ända upp i skrevet. Det kanske handlar om beröring som gör att det pirrar i kroppen helt enkelt. Så måste det vara.

Vänsterpartister hade minst sex av alla partier. Jag blev förvånad över det. De verkar ju så gåpåiga, vill förändra samhället och tycker absolut inte om borgerlig moral. Jag trodde att de var fria, lössläppta, att de knullade runt lite som man gjorde på 60-talet. Men så är det nog inte. Vänsterpartister är dubbla på nåt sätt. De vill förändra samhället men samtidigt är de väldigt konservativa. Lika dubbla som kommunisterna som ville befria alla människor och göra dem jämlika men skapade ett samhälle där ingen var fri utom en person, Stalin.

Undrar hur Stalin skulle ligga till i en sådan här undersökning? Hur mycket sex och hur ofta onanerade Stalin. Det kanske vore nåt för Aftonbladet att ta tag i härnäst, i sin iver att upplysa oss om saker och ting som vi absolut inte vill veta något om.

5 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Sven!
Kvällspressens enda och allenarådande uppgift här i världen är just den, att berätta saker som man inte vill veta.

Därför får de aldrig mitt stöd.

Sven sa...

Bert: Inte mitt stöd heller!

Monet sa...

Haha! Himla roligt skrivet. Håller helt med om idiotiskt och onödigt vetande!

Elisabet. sa...

Inte bara roligt, helt underbart! Du BORDE bli krönikör i någon stor tidning!! (Ja, jag vet .. jag har sagt det förut!)

Sven sa...

Monet: Tack :)
Elisabet: Ja, du ger mig alltid så fint beröm :) Tack för det, och tack för att du delade på Facebook!