17 september 2010

Introducing: The Bells!


Sonen Jonas har startat ett nytt band, The Bells, som nu i oktober kommer ut med sitt debutalbum Treads. Jag tycker att musiken och texterna är helt underbara, och man kan förhandslyssna på fyra låtar från debutalbumet HÄR!

Jag önskar det nya bandet all lycka i den kommande lanseringen! Det verkar som produktionen inom Teg Publishing blir rätt så hög det här året......
********

6 kommentarer:

Elisabet sa...

Helt underbart! Påminner i alla fall mig om Simon & Garfunkel. Finns skivan ute nu? Något att tipsa Radio Halland om.

Elisabet sa...

I oktober, ja, nu ser jag ,-)

Sven sa...

Elisabet: Vad roligt att just du gillade musiken...det gör mig speciellt glad!
Precis, den kommer i oktober.... jag tror att de är glada för alla tips som skickas ut.

Elisabet sa...

Påminn mig bara, så ska jag skicka in och önska ,-))

en bror sa...

Sven!Jag har träffat dina söner och de är alla väldigt sociala och trevliga individer. Alla tre sysslar med musik och jag har fått förmånen att lyssna på vad de åstakommit. Musikaliskt är de väldigt duktiga men de två älsta gossarna är fortfarande vilsa och sökande. Däremot yngsta sonen Lars har redan hitta hem musikaliskt. Det är "kuk" över hans musik och jävlar anamma. Jag hoppas att även Anders och Jonas ska hitta hem en dag musikaliskt.

Sven sa...

en bror: Ja, jag vet inte vad jag ska säga, musik är ju en smakfråga och det finns ju inget som är rätt eller fel. Roligt att du gillar Lars band, de har verkligen kommit långt och har en tydlig stil. Men jag håller naturligtvis inte med dig då det gäller Anders och Jonas, det är ju bara att lyssna på Cult of Luna och nu The Bells! Otroligt mogen musik men inom helt olika genrer. Varje genre har ju sitt eget språk och kan inte jämföras med varann.
Men som sagt, jag uppskattar verkligen att du är engagerad och alltid går och lyssnar när någon av dem kommer till Umeå och spelar.