18 juni 2009

Under bron i JävreUnder E4-bron i Jävre gavs idag en föreställning i form av en naturlig videoinstallation. Konsten finns överallt!

8 kommentarer:

Turtlegirl sa...

Vackert så det förslår!

Ljuvligt njutningsfullt!

Instämmer, konst finns överallt!

Totte sa...

Ja, nu verkar inte bara konsten finnas överallt. Vad gjorde du under bron egentligen?

Sven sa...

Turtlegirl:Ja, det kan vara tjusigt även under en betongbro!

Totte: Haha, där konsten är, där finns även jag!

Maja sa...

Var på konsert ikväll med Morrisey och den gamle Smithsångaren verkade ha varit under bron i Jävre han med. Ett liknande vattenblänksspel på backdropen under vissa låtar. Han kanske kollar in din blogg emellanåt och har blivit inspirerad?

Sven sa...

Maja: Haha, det vore roligt om Morrisey kollade in min blogg och fick lite idéer... Hoppas att han gjorde en bra konsert!

Maja sa...

Jodå, konserten var bra - han sjunger ju rent otroligt fantastiskt bra och har enorma låtar. Men lite sisådär indiepoptrist tycker jag allt. Jag saknar en scenshow - något för ögat också.

Man kan ju stanna hemma och sätta på en av hans skivor om det bara handlar om ljudöverföring av musik - både bättre mix, ljudbild och billigare. Men trist.

Sven sa...

Maja. Morrissey är otroligt bra på skiva, särskilt "You are the quarry" som är min favorit. Men att se en sådan legend live, det är nog mäktigt, och värt varenda krona.

Milla sa...

Amazing waters and most of all what a great idea to connect this to a piece of art installation.
But is it just me or did anyone else felt disoriented after watching the video?