14 maj 2008

Slagrutans vänner

Som ni kanske känner till så tillhör jag gruppen slagrutemän. Vi går runt i tillvaron och söker vatten, Jordström och Currylinjer med hjälp av slagruta. Det som är intressant med det hela är att det finns ingen möjlighet att vetenskapligt bevisa att slagrutan fungerar, utan allt bygger på tankens enorma kraft.

När jag var i Skåne nyligen träffade jag på grupp slagrutemän på exkursion till Havängsdösen. Det är en gammal gravplats från stenåldern och där kan det finnas mäktiga krafter och energier.

Där stod män och kvinnor och diskuterade olika teorier om vad som är vad här i livet.Det var väldigt trevligt när två män kröp in i graven för att bara känna på hur det kändes. Tydligen var det helt fritt från jordströmmar därinne.

Här ser ni en slagrute man och hans lärljunge in action.

Det här var en riktig expert. Tydligen var det en Laylinje som kom in från havet rakt in i graven. Visst känner ni till Laylinjer?

Andra bloggar om: ,

5 kommentarer:

Milla sa...

"Där stod män och kvinnor och diskuterade "

If I understnad Swedish correctly, isn't that what every man is born to do? And some men made this into an art.

Sven sa...

Certainly, this is an art, slagrutemän investigating jordström.

Anonym sa...

Nej, jag vet inte vad laylinjer är.

Sven sa...

Det är linjer som sammanbinder kyrkor och heliga platser över hela Europa.
En kyrka i England kan t ex ligga på rak linje med en kyrka i Frankrike.
Märklig saker!

Gandhiji87 sa...

Vilken samling struntprat. Om man nu kan hitta vatten med slagruta så är det ju jätteenkelt att vetenskapligt bevisa att det fungerar. Det hade tagit tio minuter att sätta upp ett experiment där det gäller att hitta vatten.

Det har gjorts flera sådana försök. Bland annat kan vem som helst som kan bevisa att de kan hitta vatten med slagruta vinna 1 miljon kronor via priset kristallkulan här i Sverige, eller "the million dollar challange" i USA. Många har försökt, ingen har lyckats. Videos finns på youtube.

Sånt nonsens. Varför skulle en pinne kunna hitta laylines och currylinjer? Det är bara självbedrägeri och hockus pockus som passar att lura i barn. Att vuxna ägnar sig åt sådant här mumbo jumbo är pinsamt.